Hozzávetőleg 20 éves tapasztalata  van a rock szakmában Franciaországban, de most már Magyarországon képviseli  a francia dalokat, zenéket, és JEROME a nagykövete szeretne lenni most már Magyarországon is a francia zene megtestesítésében.

Húsz éve azoknak az éveknek, amelyek alatt sokat dolgozott, ezt mutatják a művészek támogatása, híres nemzetközi, európai és nemzeti fesztiválokon vett részt, és adott hangversenyt, koncerteket. Franciaországban bejegyzett 1. CD, 1 EP PVC, néhány demó, és a Hard Rock magazin összeállításában is részt vett. Továbbá működtette a szóbeli technikáját az éneklésnek megnyerő leckéiben is Franciaországban.

JEROME az eredetileg a popzene szeretője. Gyerekként minden szombatonként ott ült a családi televízió előtt, hogy nézze az új kibocsátásokat. „Top a”… azután „Numéro 1”, ami hű a francia változatosság művészeihez. Őt azért megérintette gyerekkora óta ezek a dalok, amelyek készítik a francia dalokat, melyek nagyon értékesek a világban.

A művészetébe a francia változatosságának, és értelmezett címeinek sok klasszikusait foglalja bele dalaiba, mint például:

Edith Piaf,

Charles Trenet,

Charles Aznavour,

Johnny Hallyday,

Claude Francois,

Michel Sardou,

Joe Dassin,

Nino Ferrer,

Patrick Bruel,

Michel Fugain,

Francis Lalanne…

De szintén vígjátékmusical Roméo és Juliette és Notre Dame de Paris.

Az itt tartózkodása óta Magyarországon JEROME adott bemutatókat:
Toltestava (Concert Kolantar és Devecser / Sport Center, vörös iszap katasztrófa áldozatinak megsegitésére) 2010.október 23-a,
Nyiregyhaza (Elex Klub) az 2010. október 17-e
Rozsretszolo (Csaladi Nap) az 2010. augusztus 21-e
Nyiregyhaza (Bujtosi park) az 2010. augusztus 14-e

http://www.vacimuv.hu/fotogaleria.html?view=album&album=5505966743025299137&page=6&height=640

 

S részt vett egy bemutató show-ban „Vig-Kend” Kölcsey TV-n (Nyíregyháza) 2010. szeptember 17-én, itt 2 dalt adott elő, és interjút készítettek vele. 

 

 Créer un site
Créer un site